LinkedIn profiel Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing &Communicatie
Twitter Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing Campagne Management
Facebook Mastos Aerdts Passie, Power en Drive in Marketing - Campagne Management
Instagram Mastos Aerdts

Power, Passie en drive in Marketing, Communicatie en Sales!

Op jonge leeftijd ben ik gestart bij Xerox, toen een van de meest succesvolle verkooporganisaties, op aan geven van een zelfstandig ondernemer. Hij was ooit ook begonnen met de verkoop van copiers en keek altijd op tegen het grote en machtige Xerox. Hij zei als ik hier kon gaan werken, ik het verkoopvak echt zou leren. Er was geen betere leerschool dan Xerox.

Hoewel ik zo'n 5 jaar als account manager van copiers, faxen en printers actief was voor Xerox, ging mijn passie meer uit naar de marketing. Tijdens mijn werk voor Xerox, ronde ik mijn Nima A en B af en SRM Communicatie A.

In plaats van de directe verkoop ben ik toen aan de slag gegaan als, business manager, distributie marketing manager en manager c
hannel manager bij Acer, KPN, SkyberNet en T-Mobile. Het indirecte kanaal en de marketing/communicatie hierom heen beviel mij stukken beter dan de keiharde direct sales uit mijn Xerox periode. Voordeel was wel mijn resultaat gerichtheid, kennis van cijfertjes (tot achter de komma) en energie om te slagen.

Door mijn werkzaamheden voor een landelijke politieke partij kwam ook mijn passie voor campagne management en fondsenwerving aan het licht. Het inkopen van ATL en BTL media, het onderhouden en aansturen van reclamebureuas en marktonderzoekbureaus, het bepalen van de media-inzet, opzetten centrale inkoop van media en drukwerk. Om vervolgens ook daadwerkelijk de resultaten te zien van wat je gedaan hebt.

ALs zelfstandige heb ik mij vooral bezig gehouden met het naar Nederland en Europa halen van uiteenlopende producten, het opzetten van online en offline verkoopkanalen, professionaliseren van verkoopkanalen en het opzetten van marketingcampagnes. Sinds 2008 maak ik plaktattoos voor particulieren en bedrijven, veelal in Belgie. Ik ben begonnen met de zogenaamde 06-plaktattoos voor kinderen waarop ouders, de oppas of opa en oma hun 06-nummer konden laten zetten zodat als kinderen vermist raken op het strand, in een pretpark of in een speeltuin dat ze dan snel herenigd kunnen worden met de ouders. Naast deze 06-plaktattoos maak ik voor uiteenlopende bedrijven, verenigingen en instellingen plaktattoos via www.mijneigenneptattoo.nl.

Wat ik doe, probeer ik dan ook zo goed mogelijk te doen. Met veel enthousiasme en energie.