LinkedIn profiel Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing &Communicatie
Twitter Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing Campagne Management
Facebook Mastos Aerdts Passie, Power en Drive in Marketing - Campagne Management
Instagram Mastos Aerdts

Drive in Life!

In mijn werk ben ik net zo gedreven als tijdens mijn voorbereidingen voor de halve marathon in mijn woonplaats Den Haag of in mijn geboortestad Venlo of trailruns die ik doe. Gedreven om mij goed voor te bereiden, er alles uit te halen wat op dat moment nodig is, niet bij de pakken neer te zetten als het niet gaat zoals je gehoopt of verwacht had, je niet uit het veld laten staan bij weer een blessure. Het gaat niet alleen om het eindresultaat, maar ook genietend van de weg er naar toe. Niet verbeten, maar met plezier en volhardend.

Sinds 4 jaar doe ik weer aan hardlopen. Iets dat ik als tiener al veel en graag deed naast mijn hockey en tennis. Door een aanhoudende pijn aan mijn knie, moest ik op jonge leeftijd al afhaken met sporten. Jarenlange fysiotherapie mocht niet baten. De geraadpleegde medicie concludeerde arthrose deformans aan mijn beide knieen. Vier jaar geleden kwam ik er per toeval achter dat deze diagnose helemaal niet klopte en dat er helemaal niets mis was met mijn knieen. Ik bleek al 25 jaar zenuwpijnen te hebben. En na het doorbranden van meerdere zenuwen in mijn rug en nek, kon ik ook van de ene op de andere dag pijnloos sporten en was de 24-uur durende pijn verdwenen.

Ondertussen heb ik verschillende halve marathons gelopen in Den Haag en in Venlo. En diverse trailruns in Nederland en in Belgie. Op dit moment staan mijn trainingen en mijn wedstrijden in het teken van de Cape Wrath Ultra Trail in Schotland. Een trailrun van 400 km in 8 dagen door de Schotse Hooglanden. Het plan is om deze voor mijn 50ste te gaan lopen. 2018 staat daarom in het teken van het ultralopen en het multi stage trailrunning. Het lopen van meerdere dagen achterelkaar om mij optimaal voor te bereiden.

Met een zelfde enthousiasme en drive was ik ook actief als vrijwilliger bij de KNRM. Hoewel mijn Limburgse landbenen niet echt geschikt bleken voor het ruige zeewater rondom Scheveningen, heb ik met veel plezier hier een jaar doorgebracht. 24-uur per dag oproepbaar om binnen 10 minuten in het boothuis te kunnen zijn om uit te varen of uit te rijden. En zo kan het voor dat je net terug van vakantie op het Scheveningse strand een aangespoelde Blauwevinvis uit het water probeert te halen.

Als je iets doet, moet je het ook goed doen, zo is mij als kind bijgebracht. Met een zelfde drive werk ik ook aan mijn projecten en opdrachten. Voor mij zelf en voor mijn werkgevers of opdrachtgevers. 

En met diezelfde Power, Passie en Drive zet ik mij ook in op vrijwillige basis als lid van organiserende teams van de Beach-Challenge Kijkduin, De Den Haag Marathon, de Distinguished Gentlemen's Ride tegen prostaatkanker in Venlo en Den Haag en als event manager van de Dutch Beach Trails.