LinkedIn profiel Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing &Communicatie
Twitter Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing Campagne Management
Facebook Mastos Aerdts Passie, Power en Drive in Marketing - Campagne Management
Instagram Mastos Aerdts

Ik sta voor Power, Passie en Drive!

Energie, ondernemerschap, bezieling en doen. Misschien wel net zo belangrijk of zelfs belangrijker dan kennis of achtergrond. Toch?

Personal Power, persoonlijke kracht. We kennen het allemaal, van ons zelf en van anderen. We zijn ergens super enthousiast over, mega betrokken en kunnen iedere uitdaging aan. Het is prachtig om te zien, te ervaren en het werkt aanstekelijk.

Professionele kracht is het mobiliseren van energie bij anderen. Professional Power gaat over management, structuur, discipline, aan passen aan de ander, presteren en resultaten behalen.

Persoonlijke kracht en professionele kracht versterken elkaar als er evenwicht is. Er wordt meer gehaald uit mensen en de resultaten zijn beter en duren langer voort.

Ik geloof in mijn eigen persoonlijke kracht. Mijn enthousiasme, mijn betrokkenheid en resultaat gerichtheid. Deze persoonlijke kracht wil ik graag inzetten. In een nieuwe job, een nieuwe opdracht of uitdaging. 

Misschien zegt mijn Power, Passie en drive wel meer dan mijn ervaringen, kennis en achtergrond. Er zijn namelijk veel kandidaten met een soortgelijke achtergrond. Maar hebben die ook dezelfde Power, Passie en Drive? En waar kiest u dan voor?