LinkedIn profiel Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing &Communicatie
Twitter Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing Campagne Management
Facebook Mastos Aerdts Passie, Power en Drive in Marketing - Campagne Management
Instagram Mastos Aerdts

Ik ben Mastos!

Ik ben een 47 jarige vader van 3 prachtige kinderen van 16, 14 en 12 jaar en woon samen met de moeder van mijn kinderen op Scheveningen. Dicht bij het strand en de duinen van natuurgebied Meijendel. Ik ben vaak te vinden op het strand en in de duinen. Om heerlijk te ontspannen en te genieten van een zonnige dag of juist een zware storm. Maar ook 2-3 keer in de week tijdens het hardlopen. Voor de fun of ter voorbereiding van de halve marathon in Den Haag of in Venlo of voor weer een trail run.

Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe assignment, een vaste of tijdelijke aanstelling op het gebied van Marketing, Sales of Communicatie.

Ik heb bijna 25 jaar Sales, Marketing en Communicatie ervaring en heb in verschillende (management)functies gewerkt voor top bedrijven als Xerox, Agfa, Acer, KPN en T-Mobile. In het opzetten en professionaliseren van (externe)verkoopkanalen, het opzetten van marketingcampagnes (ATL/BTL), inkoop van media, het introduceren van nieuwe producten en diensten, het opzetten of begeleiden van businesscases, het opzetten van fondsenwervingsplannen en nog veel meer.

Ik heb dan ook Power, Passie en Drive in Marketing, Sales en Communicatie. En wil dit graag delen en inzetten voor, misschien wel jouw onderneming, team of project waarbij je wel wat extra hulp kunt gebruiken.

Mijn power, passie en drive op het gebied van Sportmarketing, PR en Sponsoring zet ik ook in als vrijwilliger van het kernteam dat verantwoordelijk is voor de organisatie van de Beach-Challenge in Kijkduin, de Distinguished Gentlemen's Ride in Venlo en Den Haag, De Den Haag Marathon en de Dutch Beach Trails.

Wil je meer weten wat ik gedaan heb? Kijk dan snel eens op mijn LinkedIn profiel of neem contact met mij op voor een eerste kennismaking. Tijdens een goed kopje koffie of misschien wel tijdens een hardloop rondje.