LinkedIn profiel Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing &Communicatie
Twitter Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing Campagne Management
Facebook Mastos Aerdts Passie, Power en Drive in Marketing - Campagne Management
Instagram Mastos Aerdts

De Dutch Beach Trails 

Waarom een trailrunning evenement in Den Haag? Den Haag kent vele hardloopevenementen; de Beach Challenge triathlon en beach run, de CPC, de Vredesloop, de Meijendelloop, de Royal Ten, de strandmarathon en de Den Haag Vrede's Marathon. De Beach Run van de Beach Challenge komt als crossloop nog het meest in de buurt van een trailrun, maar met 2 rondjes van 5 km over het zelfde parcours wordt dit niet als een trailrun gezien. 

Omdat de focus bij de Beach Challenge nog steeds ligt op de triathlon en minder op de deelevenementen als de beach run, waren de mogelijkheden op korte termijn te beperkt om een echte trailrun aan het programma toe te voegen.

Gelukkig was ik niet de enige die vond dat Den Haag een eigen trailrun evenement moest hebben. In samenwerking met Den Haag Marathon en een groep enthousiaste sponsoren en trailrunners, werken we hard aan de eerste Dutch Beach Trail op Scheveningen. De herfst/winter editie zal eind 2017 plaats vinden, gevolg door de lente/zomer editie in 2018.

Er moet nog een hele boel gedaan worden. We kunnen dan ook alle hulp gebruiken. Wil je meewerken aan het eerste trailrunning evenement van Den Haag? Of denk je dat jouw bedrijf past bij de Dutch Beach Trail? Neem dan snel contact met mij op voor een eerste kennismaking.

Kijk voor meer informatie op www.dutchbeachtrails.nl 

Dutch Beach Trails Scheveningen

Aan een aantal ontwerpers werd gevraagd om mee te denken over een logo voor de Dutch Beach Trails. Uit alle ontwerpen sprong er 1 echt uit en wel die van Anton Westbroek. De combinatie van zee, strand, duinen en de altijd aanwezige meeuw sprak ons dan ook gelijk aan. We zijn Anton dan ook zeer erkentelijk voor zijn grote bijdrage aan de Dutch Beach Trail. Kijk voor meer informatie op www.anton-kunst.nl