LinkedIn profiel Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing &Communicatie
Twitter Mastos Aerdts Power Passie & Drive in Marketing Campagne Management
Facebook Mastos Aerdts Passie, Power en Drive in Marketing - Campagne Management
Instagram Mastos Aerdts

Den Haag Vrede's Marathon 
Den Haag is geen gewone stad.
Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht.
En de marathon van Den Haag is geen gewone marathon.
De marathon van Den Haag is de Vrede's Marathon.
Vrede komt niet vanzelf. Vrede kost moeite.
Je moet tegenslagen overwinnen, je rug recht houden en beschikken over een groot uithoudingsvermogen. Maar het perspectief op ware Vrede is dan ook geweldig mooi.
Het parcours van de Vrede's Marathon symboliseert dat.
De marathon van Den Haag is geen vlak parcours, waar wereldrecords kunnen worden gelopen.
De Vrede's Marathon gaat door duinen, over het mulle zand van het strand, door prachtige natuur en langs monumentale gebouwen. De route is zwaar en biedt prachtige vergezichten.
De deelnemers van de Vrede's Marathon hebben meer gedaan dan het volmaken van de 42,195 meter die Pheidippides aflegde van de Marathon van Athene.

De deelnemers hebben een herorische prestatie geleverd.

Den Haag Marathon - Vrede's Marathon

In 2015 werd voor de derde keer de Den Haag Vrede's Marathon georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Net als bij de Beach Challenge had de Den Haag Marathon ook extra expertise nodig op het gebied van marketing, communicatie, PR en sponsoring. De oprichters van de Den Haag Marathon hebben mij gevraagd om zitting te nemen in de directie en om alle commerciele activiteiten op mij te nemen om het succes van de Den Haag Marathon verder uit te bouwen. De kleinschaligheid van de Den Haag Marathon spreekt de deelnemers en mij zeer aan. De Den Haag Marathon loopt als enig loopevenement van het centrum naar de Pier en weer terug! Ik heb de uitdaging dan ook aangenomen om de Den Haag Marathon de komende jaren vooruit te helpen. Want een stad als Den Haag verdient zijn eigen marathon! Helaas is er om financiele redenen besloten om de komende jaren af te zien van de Den Haag Marathon. In 2016 is er wel een wandelmarathon georganiseerd, net als dat in 2017 zal worden gedaan.